Referenties

"Bart heeft gedurende ruim 2 jaar bij Districos gewerkt. Hij heeft toen zijn skills als copywriter/vertaler getoond. Toen hij voor Districos werkte schreef Bart al de teksten en bijbehorende vertalingen vertalingen voor onze cataloog. Hij was een toegewijde werknemer met een uitstekende kennis van het Frans. Het was een eer voor hem om deadlines te halen. En hij is tot nu toe altijd onze snelste vertaler gebleken." (Laci Batthyany, CEO Districos)

 

"Aanvankelijk deed ik een beroep op Bart om "klassieke" bijlessen wiskunde en Frans te geven aan mijn zoon (4de middelbaar). In een mum van tijd wist Bart een uitstekende band met mijn zoon op te bouwen door te focussen op wat goed liep en door in te spelen op de interesses van mijn zoon (voetbal). Bart had al snel begrepen dat planning en het houden van overzicht een uitdaging waren voor mijn zoon. Al gauw gaf Bart niet alleen de bijlessen wiskunde en frans, Bart overliep met mijn zoon zijn agenda en stelde mee een planning op voor de komende week. Voor mijn zoon was Bart echt de coach die hij nodig had op dat ogenblik. Dat Bart in staat is om heel veel vakken bij te werken, is een absolute troef voor een kind dat meer nodig heeft dan wat "klassieke" bijlessen. Bij het overlopen van de agenda en het maken van de planning, gaf Bart tegelijk tips en uitleg om de leerstof onder de knie te krijgen Mijn zoon kreeg door de specifieke aanpak van Bart opnieuw zin om te studeren, hij kreeg opnieuw zelfvertrouwen. Voor mijn zoon was Bart veel meer dan de "man die saaie bijles komt geven", dat maakte dat de samenwerking een groot succes werd." (Mieke De Rieck)

 

"Door de bijlessen Frans van Bart slaagde ik erin om een ASO-diploma economie-moderne talen te behalen. Een lesgever die zo gepassioneerd en bekwaam is, zorgt voor een motiverend gevoel. Dank je wel Bart voor jouw hulp!" (Julie Decruynaere)

 

"Aanrader!" (Eveline Decreus)