Bijlessen te regio Ieper, Kortrijk en Roeselare of online

* Vooral Spaans, Frans en talen, maar ook andere vakken zoals Latijn, Nederlands, geschiedenis, wiskunde (tot 4de middelbaar) en fysica (tot 4de middelbaar).

* Na een lange dag nog bijles volgen? Uw kind heeft al 7 of 8 uren op de schoolbanken gezeten... Vandaar mijn gemoedelijke en niet drammende aanpak. Het is de bedoeling dat uw kind er iets van opsteekt en met een voldaan gevoel terug naar huis gaat.

* Ik focus niet op 'een probleem'. Uw kind heeft misschien omwille van allerlei (rand)factoren wat leerachterstand of geniet in de 'normale schoolcontext' niet van de één-op-één aanpak die hem in staat stelt het 'euvel' te verhelpen. Mijn aanpak werkt motivatie verhogend in wederkerig verband!

* Vandaar dat ik rekening houd met de psychische en sociale achtergrond en dat m'n bijlessen helemaal afgestemd worden op de individuele noden van de student in kwestie. Hij/zij is de klant die recht heeft op het beste!

* Bijlessen bij Bjr Lingua zijn ludiek en op maat gemaakt. De leerling staat centraal en aan mijn enthousiasme en engagement moet hij/zij dat voelen!

* Resultaten en slaagkans gegarandeerd! Weinig jongeren vertrokken ontgoocheld bij mij!